About Me

Three Item Kids For Sale (Panda & Friends Rolling, Poppin Chip Munks, Busy Poppin Pals Toys)


Harga / Price : RM 70
Termasuk Pos / Include Postage :  RM 77



Tinggi / Height: - cm
Panjang / Long: - cm
Lebar / Width : - cm
Berat / Weight: 1.7 kg (All Item)


Keterangan
  • Saya nak jual borong je kesemua item yang dipaparkan ni..
  • Sesuai untuk baby2 untuk mengasah akal membuat sesuatu yang baru..
  • 3 item skaligus,, harga pun saya turun terus..
  • Semuanya brand PlaySkool..
  • Condition semua ok,, x da masalah,, yang penting,, masih elok.. Calar? x calar mane pun,, yang "panda & friend tu je yang pudar sikit,, sikit sangat pudarnye... x nampak cm pudar pun sebenarnye,, tapi saya nak bagi details tahap kepudarannye pun saya x tau cmne..hee...
  • Poppin chip munks tu cara kerjanya kene tolak ke,, ketuk ke pakai tangan,, nanti chipmunks kuar balik..
  • Semuanya saya namakan berdasarkan ape yang keluar di fikiran saya,, maybe kalo anda search kat internet ni,, x jumpa la nama 'panda & friends' rupa gini,,  maybe yang anda jumpe tu panda idup tu...
  • Ok lah,,sekiranya berminat,, contact saya lah...
  • Contact number saya sentiasa ade di sebelah ni...
  • Terima kasih..

Information
  • I want wholesale je all items that this show ..
  • Perfect for a baby to nurture a new sense ..
  • 3 items, the price I was down ..
  • Everything is brand PlaySkool ..
  • Condition ok,, x da problem, which is important, is still good ..Scratches? x mane was scratched, the "panda & friend to fade a bit ... not even really look like faded, but I want to fade the level ofdetails I did not even know how ..
  • Poppin munks chip is how it works should push @ tap by hand,later chipmunks out back ..
  • Everything is based on what I call out in my mind, maybe if yousearch the internet, can not find the name of 'panda & friends'appearance eh, maybe you find the panda life ..
  • Ok lah, if interested, contact me lah ...
  • Contact number is always there on side ...
  • Thank you ..