About Me

Bowling For Child (Electronic Bowlercade)


Harga / Price : RM 160 RM 120
Termasuk Pos / Include Postage :  RM 176 RM 136



Tinggi / Height : - cm
Panjang / Length : - cm
Lebar / Width : - cm
Berat / Weight : 9 kg






Keterangan
  • Barang ini agak famous di luar negara..
  • Banyak gambar yang saya upload untuk tunjuk keseluruhan permainan ini..
  • Sepatutnya harga mahal,,tapi saya murahkan lagi sebab terdapat kekurangan nya..
  • Sepatutnya ada tapak warna biru,,tapi waktu saya dapat bende ni,,tapak tu memang tidak ada..
  • Dan 1 lagi,, selepas bola masuk ke longkang di blakang tu,, waktu nak turun tu,, ade bende yang seperti anda lihat tu tiada..
  • Anda boleh menggunakan batery @ electrik untuk menghidupkannya..
  • Yang cucuk ke plug tu memang alat ni x sediakan.. tu sebagai alternatif lah..
  • Bateri semua beli sendiri ye..
  • Condition memang elok dan berfungsi dengan baik,, jadi,,anda x perlu risau..
  • Bila searching kat internet,, secondhand barang ni pun dah $80 - $160 US Dollar.. Yang baru? ntah.. 

Information
  • These goods are quite well known outside the country ..
  • I upload many pictures to show the whole game ..
  • Price should be expensive, but I gave it cheap because there is a lack ..
  • Should have a blue base, but when I got this game, the site doesnot exist ..
  • And one more, after the ball into the drain on back that, when want to go down, there is a tool that as you see it there ..
  • You can use the batery @ Electric to turn ..
  • A bill to plug tu ni did not provide the tools .. the only alternative ..
  • Please buy their own batteries ...
  • Condition is very good and function well, so you need not worry ..
  • When looking on the internet, secondhand at $ 80 - $ 160 U.S.Dollars .. New? I do not know ..