About Me

Stride to Walk (Scooter 2 in 1)


Harga / Price : RM 80
Termasuk Pos / Include Postage :  RM 90



Tinggi / Height :  cm
Panjang / Length :  cm
Lebar / Width :  cm
Berat / Weight : 3.25 kg


Keterangan
  • Tiada karat, tiada masalah dengan permainan ini..
  • Khas untuk kanak-kanak yang kurang berat badan..
  • Boleh dijadikan scooter @ tolak 1 kaki..
  • Perlu menarik punat di bahagian depan itu, maka ia akan berdiri..
  • Sebagai servis tambahan,, saya telah membasuh sedikit..
  • Kekurangan permainan ini ialah,, jika anda lihat di bahagian bawah tempat pemegang itu,, kelihatannya, kosong sahaja.. Kerana bahagian itu sememang nya..
  • Jadi,, disebabkan itu,, maka saya hendak jual murah sahaja...
  • C.O.D di sekitar Daerah Pontian...

Information
  • No rust, no problems with this game ..
  • Special for children who are underweight ..
  • Can be used scooter @ minus 1 foot ..
  • Need to draw the buttons on the front of it, he will stand ..
  • As an additional service, I have to wash a little ..
  • Lack of this game is, if you look at the bottom of the place holder, it seems, just empty .. Because of its parts is indeed ..
  • So because of that, then I want to sell cheap-cheap only ...
  • C.O.D around Pontian District ...

Amazon Gallery
Fisher-Price Go Baby Go! Stride-to-Ride DinoFisher-Price Stride-To-Ride LionChicco Toys 4 In 1 Ride On

Baby Kick and Play Simple Toys


Harga / Harga : RM 42
Termasuk Pos / Include Postage

Tinggi / Height : 50 cm
Panjang / Long : 59 cm
Lebar / Width : 56 cm
Berat / Height : 1.8 kg


Keterangan
  • Design nya sangat simple.. 
  • Kedua2 kakinya boleh dicabut.. 
  • Segala yang anda nampak peralatan permainan tu,, memang terdapat di barangan ini,, bukan lain punya.. 
  • Dengan ke simple an nya,, memudahkan di bawa ke mana sahaja.. 
  • Condtion nya masih cantik,,calar tu x da la sangat.. ok aje.. x da apa2 kerosakan dalaman mahupun luaran... 
  • Saya sudah packing siap2 dalam kotak,, saya hantar dalam keadaan barangan ini telah di tanggalkan kaki nya..jadi,, anda hanya perlu pasangkan sahaja.. 
  • hubungilah saya di no 0193587327.. 24 hour handphone x pernah off.. trime kasih.. 

Information
  • Design is very simple ..
  • Both legs can be removed ..
  • Everything you see in the game equipment, these items areavailable ..
  • With its facilities, easy to carry anywhere ..
  • Condtion is still beautiful, scratches are not too highly .. no damage to internal and external ...
  • I have finished packing the boxes, I send in these items remove thefoot was in it .. so, you only need to install only ..
  • Contact me at the number 0193587327 .. 24 hour phone is never off.. thank you ..

    Three Item Kids For Sale (Panda & Friends Rolling, Poppin Chip Munks, Busy Poppin Pals Toys)


    Harga / Price : RM 70
    Termasuk Pos / Include Postage :  RM 77



    Tinggi / Height: - cm
    Panjang / Long: - cm
    Lebar / Width : - cm
    Berat / Weight: 1.7 kg (All Item)


    Keterangan
    • Saya nak jual borong je kesemua item yang dipaparkan ni..
    • Sesuai untuk baby2 untuk mengasah akal membuat sesuatu yang baru..
    • 3 item skaligus,, harga pun saya turun terus..
    • Semuanya brand PlaySkool..
    • Condition semua ok,, x da masalah,, yang penting,, masih elok.. Calar? x calar mane pun,, yang "panda & friend tu je yang pudar sikit,, sikit sangat pudarnye... x nampak cm pudar pun sebenarnye,, tapi saya nak bagi details tahap kepudarannye pun saya x tau cmne..hee...
    • Poppin chip munks tu cara kerjanya kene tolak ke,, ketuk ke pakai tangan,, nanti chipmunks kuar balik..
    • Semuanya saya namakan berdasarkan ape yang keluar di fikiran saya,, maybe kalo anda search kat internet ni,, x jumpa la nama 'panda & friends' rupa gini,,  maybe yang anda jumpe tu panda idup tu...
    • Ok lah,,sekiranya berminat,, contact saya lah...
    • Contact number saya sentiasa ade di sebelah ni...
    • Terima kasih..

    Information
    • I want wholesale je all items that this show ..
    • Perfect for a baby to nurture a new sense ..
    • 3 items, the price I was down ..
    • Everything is brand PlaySkool ..
    • Condition ok,, x da problem, which is important, is still good ..Scratches? x mane was scratched, the "panda & friend to fade a bit ... not even really look like faded, but I want to fade the level ofdetails I did not even know how ..
    • Poppin munks chip is how it works should push @ tap by hand,later chipmunks out back ..
    • Everything is based on what I call out in my mind, maybe if yousearch the internet, can not find the name of 'panda & friends'appearance eh, maybe you find the panda life ..
    • Ok lah, if interested, contact me lah ...
    • Contact number is always there on side ...
    • Thank you ..

    Bowling For Child (Electronic Bowlercade)


    Harga / Price : RM 160 RM 120
    Termasuk Pos / Include Postage :  RM 176 RM 136



    Tinggi / Height : - cm
    Panjang / Length : - cm
    Lebar / Width : - cm
    Berat / Weight : 9 kg






    Keterangan
    • Barang ini agak famous di luar negara..
    • Banyak gambar yang saya upload untuk tunjuk keseluruhan permainan ini..
    • Sepatutnya harga mahal,,tapi saya murahkan lagi sebab terdapat kekurangan nya..
    • Sepatutnya ada tapak warna biru,,tapi waktu saya dapat bende ni,,tapak tu memang tidak ada..
    • Dan 1 lagi,, selepas bola masuk ke longkang di blakang tu,, waktu nak turun tu,, ade bende yang seperti anda lihat tu tiada..
    • Anda boleh menggunakan batery @ electrik untuk menghidupkannya..
    • Yang cucuk ke plug tu memang alat ni x sediakan.. tu sebagai alternatif lah..
    • Bateri semua beli sendiri ye..
    • Condition memang elok dan berfungsi dengan baik,, jadi,,anda x perlu risau..
    • Bila searching kat internet,, secondhand barang ni pun dah $80 - $160 US Dollar.. Yang baru? ntah.. 

    Information
    • These goods are quite well known outside the country ..
    • I upload many pictures to show the whole game ..
    • Price should be expensive, but I gave it cheap because there is a lack ..
    • Should have a blue base, but when I got this game, the site doesnot exist ..
    • And one more, after the ball into the drain on back that, when want to go down, there is a tool that as you see it there ..
    • You can use the batery @ Electric to turn ..
    • A bill to plug tu ni did not provide the tools .. the only alternative ..
    • Please buy their own batteries ...
    • Condition is very good and function well, so you need not worry ..
    • When looking on the internet, secondhand at $ 80 - $ 160 U.S.Dollars .. New? I do not know ..

    Selimut @ Blanket 100% Acrylic



    Harga / Price : RM 120 RM 60
    Termasuk Pos / Include Postage :  RM 130 RM 70



    Tinggi / Height : - cm
    Panjang / Length : 225 cm
    Lebar / Width : 180.3 cm
    Berat Weight : 3 kg




    Keterangan
    • Di sini ada segulung selimut hanilon jenis lembut dan berbulu..
    • Bunga dan coraknya sama seperti di gambar2 yang ada di atas ini..
    • Kedua2 belah mukanya lembut dan sama je..
    • Pada mulanya saya ingatkan ia adalah carpet,, sebab ia agak besar.. Bila terjumpa kat tag nye tulis blanket,,, @ selimut,, baru saya tau..
    • Saya akan open penjualan selimut @ blanket ini dalam masa 10 hari sahaja bermula 10 - 20 april 2011..
    • Harga boleh di tawar menawar..
    • 100% arkilik
    • Masih kelihatan baru dan cantik... bau kedai pun x ilang lagi..
    • Boleh sms jika call tidak berjawab..
    • Series buyer only..

    Information
    • Here is a roll of blankets soft and fluffy kind hanilon ..
    • Interest and the same pattern as on the picture at the top of this ..
    • Both face the same soft ..
    • At first I thought it was carpet, because it is quite big .. When youfind it written on the tag blankets, then I know ..
    • I will go on sale this cover within 10 days from 10 - 20 April 2011 ..
    • Prices may be fresh ..
    • 100% arkilik
    • Still looks new and beautiful ... shop smell was not gone yet ..
    • Can sms if call is not answered ..
    • Series buyers only ..

    Double Thomas Medium Set


    Harga / Price : RM 80
    Termasuk Pos / Include Postage :  RM 90
    Sold To En Fariz



    Tinggi / Weight : - cm
    Panjang / Length : - cm
    Lebar / Width : - cm
    Berat / Weight : 3.5 kg


     

    Keterangan
    • Terdapat 2 Set Thomas Medium Set,, Tetapi salah 1 itu kekurangan bentuknya.. Maka,, saya combo kan kedua2nya menjadi 1 untuk di jual kesemuanya..
    • Di gambar di atas ni ada saya listkan brapa pieces barangan semua..click gambar tu untuk besarkan...
    • Penghantaran sy menggunakan kotak yang lain kerana kotak yang sy tunjuk di atas tu kecik..
    • Sila la sms jika call tidak berjawab...

    Information

    • There are two sets Thomas Medium Set,, but either one is shortage of its forms .. So, I combo them together into a right to sell all ..
    • In the picture above this is how many pieces I list all items .. click the picture to enlarge...
    • Shipping I use another box for my box on the instructions too small ..
    • Please sms if call not answered ...